Da jeg udstillede i Firenze, oktober sidste år, kom en journalist ved navn Claudia Rumi hen til mig, fordi hun var interesseret i min kunst. Hun interview mig kort, gav mig sit visitkort og vi skiltes. jeg har lige opdaget, at hun rent faktisk har skrevet om mig og min kunst. Derfor står hendes anmeldes ikke samme sted hvor jeg har skrevet om udstillingen.

Jeg har oversat hvad hun har skrevet på sin blog

På den anden side af verden. Vi taler om den danske maler Pia Buxbom (4). Den livlige, næsten blændende farve vender tilbage. Budskabet er dog mere abstrakt, til tider tilsløret af en tragisk virkeligheds kendelse som i maleriet ” Special price for you “, hvor et ansigtsløst individ viser, at han ikke længere ejer noget efter konsekvenserne af et jordskælv.

Den originale tekst kan man læse på Claudia Rumi´s blog. https://foodmoodmag.it/read/firenze-florence-biennale-art-design?fbclid=IwAR2Fm4OOC9iiOlLhggDBUE4UW38jFzfyNQBBU6zaOL4NkT8lduIT-PPTQ4U