Nu hvor det ser ud til, at Danmark er ved at opnå flokimmunitet for Coronavirussen, synes jeg, at jeg vil skrive i denne dagbog, hvordan jeg har oplevet denne periode, og hvordan det har påvirket min kunstkarriere. For lige nu har jeg det i frisk erindring, og som det ser ud nu, så tror jeg, at jeg får meget travlt meget snart, hvilket vil få denne periode lige så stille i glemmebogen, det ville være ærgerligt, for set i bakspejlet har denne periode været vigtigt og måske ligefrem en nødvendig periode i mit liv, fordi jeg i ro og mag har kunnet eksperimenter med kunstværkerne, da der ikke har været nogen deadlines som skulle overholdes i hele denne periode.

Jeg har ikke udstillet siden 2019 Jeg har ikke udstillet mine kunstværker på nogen udstilling siden 2019, den sidste udstilling var i Firenze Italien. Efter denne udstilling havde jeg besluttet, at jeg vil bruge lidt tid på at gøre status over, om jeg befandt mig på det rette sted i min kunstkarrier. Af den grund havde jeg ikke planlagt at jeg skulle udstillinger eller have andre kunstbegivenheder i 2020, da jeg var færdig med at udstille i Firenze. (Jeg har altid stoppet op engang imellem og taget den tid der skal til, for at gøre status over mit liv, dette har altid været gavnligt for mig)

Coronavirussen ramte Danmark Coronavirussen ankom til Danmark i Januar 2020, det fandt vi ud af cirka en måned senere, fordi dansker med lynets hast blev syge af Corona, som senere fik navnet COVID19. I april samme år fandt Johnny og jeg ud af at sundhedssystemet manglede beskyttelsesudstyr, derfor besluttede jeg sammen med Johnny, at vi ville hjælpe vores sundhedssytem, ved at printe visirholder. Desværre fik jeg ret, da jeg skrev dette i nyhedsbrevet, at jeg forventede, at det her kommer til at tage lang tid.

Jeg lagde kunsten til side Jeg lagde derfor kunsten til side, og vi begyndte at printe visirholder, alle vores 3D printer var i brug, for på denne måde kunne vi printe så mange som muligt. To -tre måneder senere, havde det danske sundhedssystem nok, defor blev de visir der var i overskud sendt til Ukaine, fordi deres sundhedsstystem havde ikke nok sikkerhedsudstyr.

Sådan ser holderen ud til visiret som vi printede, det er den gule som er holderen.

På dette tidspunkt havde Coranavirussen allerede bredt sig til store dele af verden og vores statsminister Mette Frederiksen havde lukket Danmark ned, som det første land i verden dette var et forsøg på at forhindre virussen, i at brede sig til så få dansker som muligt. Set i bakspejlet, var det en klog beslutning. https://www.regeringen.dk/nyheder/2020/statsminister-mette-frederiksens-indledning-paa-pressemoede-i-statsministeriet-om-corona-virus-den-11-marts-2020/

Johnny og jeg kondulere Det har været tragisk for alle der blev inficeret med COVID19 og fik den værst tænkelig udgang, at de døde. Johnny og jeg vil gerne kondolere alle der oplevede dødsfald af en eller flere pårørende.

Held i uheld Efter jeg havde afsluttet udstillingen i Firenze i Oktober 2019, havde jeg jo besluttet, at jeg ville tage en tid ud af kalenderen for at reflekterer over, om jeg var på rette vej med min kunst. Dette blev mit held, fordi da Corona ramte Danmark, og det hele blev lukket ned, alle kunstbegivenheder som var planlagt blev aflyst, havde jeg jo ikke nogen aftaler i kalenderen for 2020, hvilket sparede mig både for økonomisk tab og spekulationer om hvorvidt arrangementer blev aflyst eller ej.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget Danmark var det første land i verden der blev lukket helt ned, mens resten af verden gjorde som de plejede, og blev ved med at planlægge forskellige kunstbegivenheder og det var meningen at der skulle komme mange besøgende, men da Danmark var lukket ned samt jeg selv havde på fornemmelsen at dette her ville være noget som ville tage lang tid at komme over, måtte jeg takke nej til den ene fantasktike kunstbegivenhed efter den anden og mange gange skrev jeg, at det var på grund af virussen. Det synes de naturligvis var underligt, da deres land ikke var lukket ned eller var underlagt nogen særlige restriktioner på dette tidspunkt. Jeg skal være ærlig og indrømme, at mit lille stop i livet blev længere end jeg havde planlagt, og jeg tænkte ved mig selv, hvordan skal jeg kunne vise mine kunstværker frem, når jeg måtte sige nej tak til at deltage i alle kunstbegivenheder? Heldigvis nåede jeg ikke at have denne bekymring særlig længe, fordi jeg fik en mail hvor der stod, at jeg havde fået en kunst pris, og ikke lang tid efter, kom der en ny mail hvor der stod, at jeg havde modtaget en ny pris, og kort tid efter en ny pris, jeg vandt også i konkuranncer, som jeg var blev inviteret til at deltage i. Alt i alt, har jeg modtaget 11 priser fra Corana brød ud til skrivende stund. Det betød også at mine kunstværker blev vist frem til verden aligevel, det foregik bare i en kunstbøger og kunstmagasiner i stedet for på udstillinger. I 2020 fik jeg tildelt den prestigefulde title, international certified artist, af ,The International Institute for Artist Accreditation, for nemhedes skyld bliver den ofte forkortet med bogstaverne ICA efter mit navn.

Jeg vil gerne sige tak Jeg vil meget gerne sige 1000 tak til alle de forskellige organisationer som har tildelt mig priser og anerkendelser for de kunstværker som jeg har krearet. Det har været meget overvældene for mig, og jeg er meget taknemmelig over hver en pris og anerkendelse som jeg har modtaget. Jeg skal ærlig indrømme at jeg har måtte knibe mig i armen flere gange for at sikre mig at det ikke var en drøm. Som om dette ikke var nok så har jeg også fået tildelt titlen ICA, af The International Institute for Artist Accreditation. Jeg kunne næsten ikke tro det, da det skete, for de skrev til mig, at selvom de har opfordret mig til at sende en ansøgning, så skulle jeg ikke forvente, at jeg også fik titlen, da mange søger som ikke får titlen. I skrivende stund er der to danske kunstner som har fået tildelt denne title. Jeg er ikke i tvilv om at titlen er en kæmpe milepæl for mig som kunstner. Tak tak tak. Nu er der kun en ting jeg skal sørge for og det er at blive ved med at krearer kunstværker uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Her er jeg med mine priser som jeg har modtaget indtil nu. Helt øverst kan du se navnene på de forskellige priser. Hvis du vil læse de forskellige grunde til, at jeg hor modtaget priserne kan du trykke på linket https://buxbomsart.com/priser/priser-1

Kunstverden har ændret sig, efter Corona har hærge verden Jeg har noteret mig, at der er sket ændringer med den måde der bliver udstillet kunst på. efter at Corona har hærge verden. Inden Corona var det mest velset at når man udstillede kunst, så skulle man sende sine kunstværker til den pågældene udstilling, hvis man ikke selv kunne deltage, og der var kun få pladser med digital kunst. Forklaring: Digital kunst er fotos af de originale kunstværker, disse bliver vist på en stor skærm på udstillingen. Dette har Corona ændret på. Nu bliver der holdt flere og flere digitale udstillinger samt museer er også lige så stille og roligt begyndt, at vise kunst på skærme.

Jeg har uploadet et af mine malerier, for at du kan se hvordan det ser ud, når et kunstværk bliver udstillet digitalt. Hvis der er detaljer på kunstværket der går tabt ved et foto, vil kunstnerne have en mulighed at skrive sig ud af det med få ord, som tilskuerne kan læse når kunstværket bliver udstillet. Dette maleris titel er: En kunstners hjem – Akryl og resin på lærred – H 60 cm x L 80 cm

Ulempe og fordele ved at udstille digitalt Ulempen ved at udstille kunst på storskærme kan være, at der er nogle få detaljer som går tabt, men på den anden side bliver vores kamera bedre og bedre til at tage gode og skarpe fotos, og som alt andet nyt tænker jeg, at det er en tilvænning, når folk har vænnet sig til denne måde at udstille på kunst, vil det være lige så godt som at se på de originale kunstværker. Personligt er jeg glad for den nye tendes, at flere udstillingssteder og begivenheder bliver afviklet digitalt. – For det første, slider det meget på kunstværkerne hver gang de bliver udstillet på en udstilling, og det er ligegyldigt om det er ude i verden eller i Danmark. Jeg har repareret på flere malerier efter de har været udstillet på en udstilling. – For det andet er det billigere at udstille sine kunstværker digitalt end når værkerne bliver transporteret til og fra en udstilling, samt personalet som skal håndter malerierne på selve udstillingen skal også betales, så digitale udstillinger er en åbenlys fordel for os kunstner. – For det tredje, så ved jeg faktisk ikke hvor mange udstillinger der bliver afholdt i verden pr. år, men det er et stort tal, så meget ved jeg, når vi stopper med at transporter vores kunstværker rundt om i verden til de forskellige udstillinger, og hjem igen når udstillingen er slut, vil vi spare verden for enorme store mængde Co2 og det synes jeg også er værd at tage med. Der er sikkert også andre fordele, men det er disse tre jeg kan komme i tanke om lige nu.

Det var et lille indblik i hvordan min verden har set ud mens Corona hærgede Nu hvor jeg har beskrevet i meget store vendinger, hvordan min hverdag med kunsten har set ud, da Corona hærgede verden. Synes jeg det har været en god periode for mig som kunstner, selvom min tænke pause blev en del længere end jeg havde planlagt. Jeg har kunnet eksperimenter med at kreere kunst på en ny måde uden også at have en deadline i baghovedet, og så har jeg modtaget alle de fantastiske priser, hvilket også gjorde at jeg kunne vise mine kunstværker frem for verden. Hvis jeg ser på den samme periode som privaperson, så har jeg godt nok savnet alle de mennesker, som jeg ikke har set mens Danmark var lukket helt ned. Heldigvis for mig er næsten alle restriktionerne ophævet og jeg kan være i sammen rum med dem allesammen igen. Nu vil jeg se fremad og jeg glæder mig allerede til at skrive i dagbogen om de fantastiske begivenheder, jeg forventer kommer til at ske.