Den 5. april 2020 sendte jeg en meddelelse via nyhedsbrev og på buxbomsarts facebookgruppe, at jeg sætter kunsten i standby. Det gør jeg fordi jeg bruger mine 3D printer og min tid, til at printe bøjler, der skal bruges til visir, se billedet her under , fordi vores sundhedssystem mangler visir, så personalet kan beskytte sig selv mod at blive smittet med Coronavirus. Nu lyder det som om, at jeg er den eneste person i Danmark der har sat mine 3D printer til rådighed for det danske samfund, sådan er det naturligvis ikke, min mand lægger lige så meget energi i det som jeg gør, og det ser ud til at mere end 2000 andre privatpersoner der har en 3D printer også har stillet deres printer til rådighed for det danske samfund. Nu hvor der er begyndt at blive lukket op for samfundet igen, efter hele landet har været lukket ned, så er der også andre grupper i samfundet der mangler visir, som blandt andet er frisør, fodterapeuter, tandlæger og flere, undskyld i skrivende stund kan jeg ikke huske alle faggrupperne. Når samfundet bliver lukket endnu mere op så vil der være flere der mangler visir, så vores 3D printer arbejder på fuld kraft. Da vores 3D printer ikke er industrimaskiner, så går de i stykker på skrift, heldigvis så er Johnny dygtig til at finde fejlen, købe de korrekte reservedele og reparere printerne. Det her kommer til at tage lang tid og med mindre der kommer til at ske noget uventet, så har jeg har ikke nogen forventninger om, at jeg kommer til at udstille kunst i år.