Ved åbningen af udstillingen var der nogle gæster der deltog. De efterfølgende dage var der stille og næsten ingen gæster. Jeg talte med en Italiensk kvinde, der var kommet for at se på kunst. Hun fortalte mig, at der var arrangementer overalt i Firenze, for at marker, det er 500 år siden at Leonardo døde. Der skal nok komme gæster weekenden inden udstillingen stopper. Hen havde ret, der kom mange gæster i weekenden. Vi kunstner havde masser af tid til at snakke sammen, og der blev taget og billeder af os selv. Johnny og Tran Lam Binh stod og tog en selfie lige som jeg kom forbi. Johnny og Tran bad min om at komme for at Tran og jeg kunne bliver fotograferet. Tran vil også have et billede af Johnny og mig. På det nederste billede står Gottfried Römer og Johnny. Gottfried havde en stand lige overfor min.