Johnny står i kø for at få muligheden for at tale med Gui Trotti. Gui Trotti er designer for NASA , Gui Trotti er meget kendt i USA. Han var blevet inviteret til, at holde et foredrag om, at være designer hos NASA, derfor var han hos Firenze Biennale. På de næste to billeder, er det endelig lykkedes, for Johnny at tale med ham. Anna Nordström, kunstner, og jeg synes, at det kunne være spændende, at høre hans foredrag. Vi satte os på de bagerste rækker, og det var godt, fordi jeg faldt i søvn hele tiden. Se på rummet bagved Gui Trotti, det er helt mørkt, nærmest sort, og for at gøre det hele være, så viste han billeder på en stor skærm. Det er den perfekte opskrift på at falde i søvn, så efter nogen tid måtte jeg gå. Senere stødte jeg på Anna, og jeg forklarede, at jeg måtte gå, fordi jeg ikke kunne holde mig vågen, hvor Anna svarede, at det kunne hun heller ikke, og en lur gør ingen skade.