Johnny og jeg kørte helst med bussen, når vi skulle transporter os til Fortezze Da Basso fra campingpladsen, det var nemmere end med tog. Jeg har taget disse fotos af en bus, der køre i selve Firenze bydel, og som du kan se, så er der ikke mange cm til overs, mellem bussen og de holdende biler. parkerings problemer i København er ingenting i forhold til Firenze bydels, Parkerings problemer. Tilbage til historien. Johnny og jeg sad i bussen, på vej til udstilling. Da vi var noget til udkanten af Firenze bydel, kunne vi høre flere sirener og bilhorn der dyttede bagved bussen. Johnny og jeg kiggede bagud, og det vi så var, en ambulance med fuld udrykning og som dyttede af bussen, en læge bil og en politibil med fuld udrykning. Johnny og jeg kiggede på hinanden. Hvordan vil de klare den, de kunne jo ikke overhale bussen og de kunne heller ikke flyve over bussen. Det der herefter skete, er nok noget af det vildeste, jeg har prøvet i en bus. Buschaufføren trådte speederen i bund og drønende gennem Firenze bydel, og med to hjul drejede han rundt om hjørnerne, som jeg vil kalde hårnåls sving. Her kom vi drønende igennem Firenzes gader i en bus, med en eskorte der bestod af en ambulance der både dyttede og var i fuld udrykning, en læge bil og en politibil, ligeledes i fuld udrykning. Vi drøner forbi alle busstoppestederne, hvor de ventende folk måbende, så på at bussen drønende forbi, med fuld eskorte. Hvis der kom nogen i vejen for bussen, så blev der dyttet, men farten blev ikke sat ned, chaufføren forventede vel, at folk bare ville flytte sig i en fart. Da vi nåede hospitalet, drejede ambulancen og følget ind. Buschaufføren satte farten ned igen. Hold da op, sikke et sus, vi har aldrig hverken før eller siden kommet så hurtig gennem Firenze bydel, som denne formiddag. Buschaufføren der kørte, må være en af verdens bedste til sit erhverv.

Når vi steg af bussen, gik vi igennem en lille park, for at komme til Fortezza Da Basso. Jeg tog dette billede af duerne, fordi jeg var helt fascineret af dem. De sad bare der helt stille og de løftede ikke engang blikket, når man gik forbi. En gang da Johnny og jeg gik i parken, kom hele flokken flyvende imod os, og de fløj så tæt på, at de kun var få cm fra at flyve ind i os, så jeg stod helt stille, for ikke at komme til, at støde ind i dem. Vi gik åbenbart i vejen, og de gad ikke flyve udenom