Dagen efter, at jeg har stillet min kunst op, så tog jeg lige ind til Fortezza da Basso, for at se om alt var som det skulle være. Til min store overraskelse, så var min kunst pist væk. Jeg tænkte hvad nu? Jeg vidste 100 %, at jeg havde stillet min kunst op det rigtige sted. Nu gik jagten ind, hvor er mit kunst henne? og endelig fandt jeg det. Heldigvis så havde arrangørene også set, at det var uheldigt, at mit kunst var sammen med andre kunstner. Så arrangørene havde flyttet mit kunst til et andet og meget bedre sted, for nu havde jeg en hel stand for mig selv. Det var en glædelig overraskelse. På dette tidspunkt var der stadigvæk ikke komme titler på kunsten. De kom først på et par dage efter åbningen. Heldigvis har jeg katalogerne, her står titlerne i. Inden jeg kom så langt, så var der dramatik som du kan se på de næste billeder