Her står den vrede ansatte, og skælder mig ud, fordi den hvide søjle står på min stand. Som du kan se, så afbryder han det interview som var igang med Journalisten. Inden han begyndte, at skælde ud, var han så “høflig” at præsenter sig selv, og de to mænd der står bagved som ansatte.

Her taler jeg med en journalist Claudia Rumi, fra Food Mood Mag. Typisk mig, at jeg ikke forventede, at jeg skulle være tilstede. Der stod i programmet, at journalister er inviteret til at komme til udstillingen, inden den officielt blev åbnet. Jeg tænkte, at de journalister som ville komme, selv skulle gå rundt, for at filme og gøre deres egen indtryk af kunsten. Det var så ikke sådan det var, det var meningen, at jeg skulle være der, så jeg kunne blive interviewet af de journalister som vil være interesseret i min kunst. Som du kan se, så har jeg ikke ligefrem festtøjet på. Mens jeg taler med journalisten, bliver vi afbrudt af en af en meget vred ansat, der bad mig øjeblikkelig om at fjerne min kunst fra søjlen, fordi jeg ikke havde betalt for den. Jeg sagde at det var dem selv der havde stilt den der, det var han ligeglad med. Fjern det nu. tre gange spurgte journalisen, om det ikke kunne vente. Nej kunsten skulle fjernes nu. Jeg blev lidt rystet over hans, efter min mening, uprofessionel måde at håndtere episoden på.