Yahh nu er vi der snart. Det første skilt der står Firenze på. Prøv at se i øverste højre hjørne på fotoet. Der er en kolibri, der flyver forbi forruden. Der er ikke noget vand på ruden, og det er heller ikke skyerne. Jeg gik straks til tasterne, for at finde ud af, om der er noget symbolik om Kolibrierne, og det var der. Det er ærgerligt, at jeg ikke så fuglen, for de ting der står havde jeg haft god brug for at vide sendere hen. Jeg har naturligvis set på de andre fotos som jeg har taget i samme vinkel, og det er kun her ved Firenze skiltet, at man kan se fuglen.

Her er hvad jeg fandt ud af.

INKAERNES HELLIGE DYR

  • Symbolet på kontakten til den øvre verden, som er nødvendig for den nye tid.
  • Kolibrien er relateret til Machu Picchu.
  • Hjælper dig til at følge dit hjerters kald og vejledning i alt hvad du gør og siger.
  • Til glæde for dig selv og verdenen og får dermed mulighed for af drikke af livets nektar.
  • Kolibrien hjælper dig med at få “det søde” i livet og udvise stort mod.
  • Kolibrien bærer budskabet om, at udholdenhed og vedholdenhed er vigtigt i vore liv.
  • Retning: Nord.