Min mor, far, svigerfar og mor samt Johnny var med, da jeg udstillede i Svenske villaen.

På det første billede ser du min mor.

Nummer to billede står min svigermor ved hendes side står hendes mand, min svigerfar og i den røde jakke er min far.

Nummer tre står min mor, jeg, du kan lige ane min svigermor, svigerfar og min far. vi står og venter på at der bliver budt velkommen og at udstillingen bliver åbnet.

Da åbnings talen var færdig, så smuttede min mor med min svigermor, med den undskyldning at min mor ville vise svigermor haven, og svigerfar smuttede med min far, og så skulle man tro at Johnny blev med mig og ventede på at gæsterne skulle komme ind til det rum hvor jeg udstillede, men ak han smuttede også, så stod jeg der helt alene og ventede på at gæsterne kom ind til mig. Jeg skal ærlig indrømme, mens jeg stod der og ventede, at jeg fortrød, jeg havde valgt det rum som var på første sal og helt bagerst.

Billedet nummer fire kan du se de første gæster der fandt vej til mig.

Min svigerfar sidder på stolen. Han er kommet tilbage for at hvile benene, efter han har været ud og nyde omgivelserne.