På vej til Fortezza Da Basso går man forbi denne bro der krydser Arno-floden. Broen hedder Ponte Vecchio. I gamle dage var det slagter der brugte broen. I dag er den fyldt med juveler butikker. Den øverste del der er bygget på, var en flugtvej til medici familien, hvis de skulle blive truet, og det vil være nødvendig for dem at flygte.

Går man ind i skyggen på den anden side af de huse der ligger ud til Arno-floden, så kommer der et helt andet liv til syne. Hvor vi her i norden elsker at være i solen, så skærmer Italienerne sig for solen, og det er da også her, at handels livet foregår. På disse ovenstående billeder kan du se køen ind til Firenzes domkirke. Da jeg kom fordi var køen kortere end den plejer. Det er ikke lykkedes for mig, at se kirken indenfor, netop på grund af den lange kø.